Lulu pages

Terkini dari alin

Monday, November 13, 2017

Pengalaman menyertai Larian Bendera Negaraku di Dataran Perayaan Petra Jaya, Kuching Sarawak




Salam pembaca

Baru-baru ni kami ada menyertai Larian Bendera Negaraku yang diadakan pada 5hb november 2017 bertempat di Dataran Perayaan Petra Jaya, Kuching, Sarawak. Larian ini adalah sejauh 3km dan pendaftaran penyertaan dibuat di www.negaraku.com dan t-shirt eksklusif larian akan diberi kepada 3000 peserta pendaftaran terawal. Larian yang bermula 7 pagi itu dihadiri oleh ramai orang, tidak ketinggalan ramai juga bawa keluarga bersama.



Friday, November 10, 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest



Salam pembaca..

Buat pertama kali, dapat jemputan melalui email dari Lazada untuk menyertai contest ni. Setakat ni dah 2x join tapi tak ada rezeki lagi untuk menang. Dan, memang berharap kali ini, akan membawa tuah pada alin, hehe teringin juga nak rasa jadi pemenang. Aamin.. Dan sebenarnya nak join contest dari Lazada ni mudah saja, jawab soalan dan patuhi syarat-syarat mudah dan terus email. Jadi jom tengok apa soalan Lazada kali ini ๐Ÿ˜Š

Thursday, November 9, 2017

Jom tengok tudung yang alin beli apabila Adijuma buat sale RM3 sehelai tudung



Salam pembaca..

Baru-baru ni memang alin terkejut juga bila tudung aidijuma buat SALE sampai RM3 saja untuk sehelai tudung. Dan selama ni, rasanya inilah harga paling murah yang pernah ditawarkan oleh satu-satunya tudung bawal paling dekat dihati ni. Wah, awal pagi alin dah sibuk tengok kat laman web aidijuma, malangnya masa tu banyak tudung dah SOLD OUT, alin hanya dapat 3 helai saja. Tapi memang rasa rugi sebab kena bayar wang pos lagi. Jadi sebab tak puas hati, sebelah tengah hari, encik suami bawa pula ke Concept Store Aidijuma di Summer Mall, Kota Samarahan. Wah teruja.. Siap suami ingatkan, kita beli 10 helai saja hehe..